Wij staan voor je klaar!

Jij weet wat je wil en wij weten waar je dat kan doen. Level up en kom in contact met de meest aansprekende technische werkgevers van Nederland.

Jouw bericht aan ons

Je hoort binnen 1 werkdag van ons

App onze kandidaten

En ontdek hun verhalen.

Synsel

Elmar Koopman

Procesoperator

Ik was toe aan iets nieuws en de service van Synsel sprak mij erg aan. Het was vooral fijn om bij verschillende bedrijven op gesprek te gaan, want zo kon ik een goede afweging maken en was mijn keuze voor VDL Weweler de beste. Wat ik ook handig vond, was dat ze me hielpen om het beste uit de arbeidsvoorwaarden te halen. Nu ga ik na een werkdag blij naar huis als ik weer een lekker drukke dag heb gehad en alles goed is verlopen.

Synsel

Joost Gilbers

Monteur (service)

Ik kwam per toeval bij een vacature van Synsel terecht. Nadat ik had gesolliciteerd, werd ik gebeld en verliep het contact erg soepel. Ze handelden snel en mijn wensen werden echt serieus genomen. Ik werk nu als Monteur in de service bij Royal Reesink. Ik ga na een werkdag echt blij naar huis wanneer ik weer een uitdagende & mooie klus heb gehad en de klant mij met een grote glimlach uit staat te zwaaien.

Synsel

Koen Willems

Software Engineer/PLC Engineer

Ik ben bij Synsel gaan werken, omdat ik een paar aanbiedingen kreeg van bedrijven die ik interessant vond en ik had die zelf ook nog niet gevonden. Ik werk nu als Software Engineer PLC bij Van Doren Engineers en ik ga echt blij naar huis als ik goed werk heb geleverd, maar tegelijkertijd ook een gezellige dag heb gehad. Ik raad werken bij Synsel zeker aan als je zoekt naar een baan, maar niet de juiste vacature kunt vinden. Synsel kan die baan vaak wel bieden.

Synsel

Robin Huiskamp

Mechanical Engineer

Ik ben Robin en ik werk als Mechanical Engineer bij DG Press Services. Ik ben bij Synsel gaan werken, omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Samen met Joost hebben we een perfect aansluitende functie voor mij gevonden. Ik ga na een werkdag blij naar huis wanneer ik iets nieuws heb geleerd of als ik een stuk verder ben gekomen met een uitdagend project. Ik zou Synsel zeker aanraden als je net als ik een baan zoekt met uitdaging en waar je snel kunt beginnen.

Synsel

Yannick Luitjens

Control Engineer

Voor mij was uiteindelijk de positiviteit en het enthousiasme van Synsel met daarbij het gevoel dat Synsel voor mij een passende uitdaging kon vinden de beslissende factor. Ik ben aan de slag gegaan als Control Engineer bij ICT Automatisering waar ik tevreden naar huis ga als ik bijvoorbeeld een mijlpaal in het project heb gehaald (stuk software af heb), maar ook wanneer ik een FAT of inbedrijfstelling goed heb kunnen afsluiten met daarbij een tevreden klant.
Ik zou Synsel zeker aanraden wanneer je nog niet helemaal weet welke arbeidsmogelijkheden er voor je zijn en je nog niet geheel bekend bent met welke interessante bedrijven er te vinden zijn die bij jou passen.

Synsel

Bas Kloppers

Monteur Technische Dienst

Ik ben voor Synsel gaan werken omdat ik via een vacature op Indeed terecht kwam op de website. Ik heb gereageerd op de vacature en zodoende kwam ik met jullie in contact. Het voelde meteen goed en prettig. Je kunt altijd een appje sturen of mailtje waar gelijk iets mee gedaan wordt. Daarbij komt dat jullie mij ontzettend hebben geholpen door kieskeurig te zijn in het zoeken naar een baan. Door vragen te stellen over wat ik bijvoorbeeld écht belangrijk vind in een baan. Hier ga je over nadenken en dan kun je ook de beste beslissing maken over wat het best bij je past. Inmiddels werk ik bijna een jaar met veel plezier als onderhoudsmonteur in de technische dienst van Nestle. Dat heb ik mede aan jullie te danken!

Wij zijn Synsel Techniek

Dé werkgever voor technici in Nederland.

Lees meer over Synsel
Synsel Synsel
Synsel