bg-svg-9 bg-svg-10

Level up your job
Join Synsel

bg-svg-1
bg-svg-1 bg-svg-2

Werken bij Synsel

Business first

Wij zijn zo succesvol omdat we bovenop de handel zitten. We reageren direct; als er geld valt te verdienen, dan zitten we er bovenop. Zij betalen uiteindelijk ons salaris dus we zijn scherp, alert, klantvriendelijk en best wel competitief.

Business First
bg-svg-3
Continu verbeteren

Continu verbeteren

Onze ambities zijn groot en om deze te bereiken willen we ons werk beter doen, elke dag weer. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierin centraal. We schakelen snel met jou over wat er beter kan, wat er goed gaat en waar jij trots op mag zijn zodat je het maximale uit jouw persoonlijke ambities kan halen.

bg-svg-4 bg-svg-4

Serious business

Het is jouw baan om te helpen bij het vinden van die beste baan voor onze kandidaten. Je hebt een grote invloed op de baan en het inkomen van onze kandidaten. We zijn in voor een geintje, maar als het over ons werk gaat moet daarom de knop om en is het serious business.

Serious business
Jij bent verantwoordelijk

Jij bent verantwoordelijk

We bieden je alles wat je nodig hebt om je werk goed te doen en de ruimte om het beste uit je zelf te halen. Samen met jou lopen we voorop in de recruitment, werken we aan mooie projecten voor de grootste bedrijven van Nederland en schudden we de markt op. Overal liggen kansen die we moeten pakken en deze verantwoordelijkheid grijp je met beide handen aan.

bg-svg-5 bg-svg-6 bg-svg-6

Heb het leuk!

Het belangrijkste van allemaal; heb het leuk! Dit doen we niet alleen met meerdere feestjes, uitjes en een wintersportvakantie. Ook op kantoor is het alsof je met je vrienden aan het werk bent. Deze sfeer is voor ons het belangrijkste wat er is.

Heb het leuk!

Meet the team

Met een team van bijna 50 collega's die voelen als vrienden wordt er hard gewerkt aan mooie projecten voor de grootste bedrijven van Nederland.

bg-svg-7 bg-svg-8 bg-svg-8

Level up your job!

Wij werken hard en gaan altijd voor het beste resultaat. Wij kennen de markt goed, zijn ambitieus en leveren kwaliteit. Onze aanpak is no-nonsense en geven elkaar doorlopend feedback, met maar een doel; continu verbeteren. Wat we zeggen, doen we ook echt. Intern, richting collega’s, maar ook extern, richting onze kandidaten en opdrachtgevers. Je krijgt veel vrijheid en daarmee ook eigen verantwoordelijkheid. Samenwerken in een prettige sfeer vinden wij belangrijk. Samen zijn wij verantwoordelijk voor plezier in het werk!

ratio
goede arbeidsvoorwaarden

goede arbeids-
voorwaarden

prestatie bonussen

prestatie
bonussen

lunch en fruit van de zaak

lunch en fruit
van de zaak

borrels en feestjes

borrels
en feestjes

training en ontwikkeling

training en
ontwikkeling

telefoon van de zaak

telefoon
van de zaak

Wij staan voor je klaar